Bonaire Sea View Apartment

Acticities

Duiken of snorkelen met een naturalist

Bonaire heeft de gezondste koraalriffen van het Caribische gebied en deze riffen bevatten de meest diverse vispopulatie van de Tropisch Atlantische regio. Volgens de Reef Environmental Education Foundation (REEF), zijn er meer dan 500 soorten geïdentificeerd op Bonaire.

Voor duikers en snorkelaars is het niet makkelijk om weten wat ze zien. In het begin is het gewoon - wow! Maar dan kijk je beter en zie je verschillen tussen de soorten. Niet alleen de verschillende maten, vormen en kleuren, maar ook verschillen in gedrag. Wanneer je dat begint op te merken is het tijd om contact op te nemen met een naturalist om te vragen waar het allemaal om gaat.

Underwater naturalist Blue Tang

Een hele nieuwe wereld gaat voor je open als de naturalist je aan de hand neemt met een duizelingwekkende computer presentatie over de meest voorkomende rifvissen. Je leert dat kleur altijd niet onderscheidend is, omdat een flink aantal soorten in een handomdraai van kleur kunnen veranderen. Je leert ook wat je kunt verwachten als je specifiek gedrag ziet, wat het makkelijker maakt om meer te zien en meer uit je snorkelen of duiken te halen.

Na de academische presentatie neemt de naturalist je mee op een begeleide duik of snorkel trip. Je kunt nu de nieuw verworven vaardigheden om vissen te identificeren in de praktijk brengen!

En raad eens… je gastheer is ook een naturalist, die dit halve dag programma aanbiedt voor $ 40 per persoon (exclusief lucht).

In een gekleurde beschrijving van het fascinerende onderwaterleven van Bonaire vertelt de Bonaireblogger hoe hij zich ontwikkelde tot naturalist.

Voor meer informatie email ons

Engels English
Appartement
Reservering
Prijzen
Over Bonaire
Foto's
Aktiviteiten
Gastenboek
Contact
Links
Home

Facebook WordPress LinkedIn
Bonaire Sea View Apartments
Kaya Jasinto # 2
Bonaire, Caribisch Nederland
  Mobiel: +599 786 2437
E-mail: wietze@bonaireseaviewapartments.com