Bonaire Sea View Apartment
Vakantie Blog (Wietze eigenaar Bonaire Seaview Apartments)

Ziehier het verslag van de reis die ik met Ineke onderneem naar het nabijgelegen Colombia. Een land dat inmiddels weer redelijk veilig schijnt te zijn.

Bonaire Panoramas

This website is all about Bonaire and uses 360 degree panoramic views to tour around the island.

Bonaire Rent a Car

De goedkoopst mogelijke huurtarieven voor auto’s vindt u hier: geen extra tarief voor kilometers, geen tarief voor een extra bestuurder, en gratis brengen en halen tussen 8:00-18:00, waar u ook verblijft op Bonaire.

Bonaire Resources

Bonaire Resources is een unieke heldere reisgids met humor, insiders kennis en een blijvende focus die alles dekt: van accommodaties tot autohuur en duiken.

Bonaire Sea Turtle Conservation

Sea Turtle Conservation Bonaire (STCB) is een niet gouvernementele onderzoek- en conservering organisatie die al vanaf 1991 de zeeschildpadden beschermt.

GN Art Bonaire

U bent van harte uitgenodigd om tijdens uw verblijf op het eiland ons atelier in ‘het huis met de zon’ te bezoeken, onze kunst te bekijken en te genieten van ‘drijfhout kunst en meer’. G.N.Art is (de lokale kunstenares) Germaine Nijdam. Zij maakt schilderijen (met en zonder drijfhoutlijst) en allerlei drijfhout items, zoals signs, wind chimes, zeegordijnen, dienbladen, totems en meubels. Leuke artistieke kado’s!

Bonaire Windsurf Place

Opgericht en geleid door de Bonaireanen die de locale jeugd hebben opgeleid om te kunnen concurreren met de wereldtop. The Place biedt veel lokale kennis en professionele instructie.

Kite boarding Bonaire

Roan Jaspers, de hoofdinstructeur en oprichter van dit bedrijf, heeft meer dan 7 jaar ervaring in het lesgeven aan kiters. Kite boarding Bonaire heeft zich verbonden om top-kwaliteit te leveren. Veilige en persoonlijke instructie met gebruikmaken van speciaal ontworpen kites waarmee u het snel leert.

Outdoor Bonaire

Hans Voerman’s outdoor bedrijf specialiseert in outdoor activiteiten op het land. Van klimmen en rappellen tot grottentochten.

Tourist Corporation Bonaire


Het toeristenbureau is gelegen in het begin van de Kaya Grandi en verstrekt u alle nodige informatie over Bonaire

Totaal Balans: Praktijk voor geneeskunde

Totaal Balans is een test-en behandelmethode die er op gericht is om mensen door middel van natuurlijke geneeswijzen te helpen weer in balans te komen, zowel geestelijk als lichamelijk.

Vivace

Op een of andere manier is uw gastheer gelinqued aan dit consultancy bureau. Misschien hebben ze binnenkort wel een filiaal op Bonaire, je weet het maar nooit!

Wannadive Bonaire

Om de Informele wereldservice met een glimlach zijn ze bekend geworden. En dit alles sinds 2 oktober 2000, al meer dan 10 jaar! Veel gasten komen terug en worden als familie verwelkomd.

Andere links

bonaire.startpagina.nl Startpagina
www.bonairerentalguide.com/ Bonaire Rental Guide
Goedkope vluchten Boek nu goedkope vliegtickets en goedkope vakanties
Find the best deals at Cheap Tickets
 
www.infobonaire.com Alle soorten informatie over Bonaire
www.tourismbonaire.com Officiële website van Bonaire
www.vakantiewoningbonaire.nl Op zoek naar een vakantiehuis op Bonaire, Nederlandse Antillen?
Website designed bij Marijke

Nederlands English
Appartement
Reservering
Prijzen
Over Bonaire
Foto's
Aktiviteiten
Gastenboek
Contact
Links
Home

Facebook WordPress LinkedIn

 

Bonaire Sea View Apartments
Kaya Jasinto # 2
Bonaire, Caribisch Nederland
  Mobiel: +599 786 2437
E-mail: wietze@bonaireseaviewapartments.com