Bonaire Sea View Apartment

Appartement op Bonaire, met geweldig panoramisch uitzicht

Uw accommodatie op Bonaire is een ruim appartement met zeezicht in een unieke tropische tuin. Wordt wakker met het geluid van de vele vogels. Zie de bedreigde Lora papagaai in de zadel boom.

Geniet van uw ontbijt in de zachte warme wind op de veranda en bewonder het geweldige uitzicht over de laaggelegen helft van het eiland: het dorp Kralendijk, de zoutpannen, het eilandje Klein Bonaire en omheen de diepblauwe zee.

Als u op zoek bent naar een rustig, ontspannen vakantie-appartement heeft u de plek gevonden! Na uw dagelijkse activiteiten kunnen de comfortabele lounge bedden op de veranda van dit appartement niet worden weerstaan. De eigenaar, prive-piloot en gepensioneerde onderwatergids, zal u graag adviseren over dingen om te zien en te doen op Bonaire.

Bonaire Sea View Apartment

Het duikers paradijs Bonaire is een van de mooiste en meest bekorende plaatsen ter wereld. Het is een veilig en politiek stabiel eiland dat ervoor heeft gekozen om een tropisch deel van Nederland te zijn.

Als u op zoek bent naar een actieve vakantie met veel outdoor activiteiten is dit de plek waar u moet zijn. Maar ook voor degenen die een ontspannen vakantie zoeken heeft Bonaire veel te bieden. Beroemd om zijn onderwaterwereld, kan Bonaire u niet naar huis laten gaan zonder een kijkje onder water. Duiken of snorkelen met een naturalist opent deze nieuwe onderwaterwereld voor u.

Lees meer over de tuin van Bonaire Seaview Apartments (engelse tekst).

Nederlands English
Appartement
Reservering
Prijzen
Over Bonaire
Foto's
Aktiviteiten
Gastenboek
Contact
Links

Facebook WordPress LinkedInZoover

"Snorkelen met Wietze is een echte aanrader. Niet over twijfelen, gewoon doen. Wietze is een gastvrije sympathieke Nederlander die zich in Bonaire gesetteld heeft en werkt als naturalist (dus niet naturist zoals we meerdere malen aan ons thuisfront hebben moeten uitleggen!!!)

Als divemaster geeft Wietze vooraf aan het snorkelen een soort theorieles waarin de meest voorkomende vissoorten met hun gedragskenmerken in Bonaire aan bod komen. Het is dan ook aan te raden om aan het begin van je vakantie met Wietze af te spreken. Na de theorieles neemt Wietze je mee naar een prachtige locatie waar je je in een indrukwekkend visparadijs begeeft. Ongelofelijk hoe veel meer je onder water ziet en herkent na de uitleg van Wietze. In 1 woord fantastisch.

Het is trouwens ook geen straf om de theorieles bij te wonen in het prachtige huis van Wietze op de heuvels van Bonaire met een adembenemend uitzicht over een gedeelte van Bonaire. (hij verhuurt ook een appartemnent onder zijn woning!!).

Tip: Wietze verzorgt ook rondvluchten over Bonaire in een 4 persoons vliegtuigje........dit hadden we niet willen missen".

Groetjes Olaf en Irma uit Sittard

Bonaire Sea View Apartments
Kaya Jasinto # 2
Bonaire, Caribisch Nederland
  Mobiel: +599 786 2437
E-mail: wietze@bonaireseaviewapartments.com